Hvordan kommer man i gang med sin webshop?

Det er en overordnet misforståelse, at det skal tage en krig og tonsvis af ressourcer, at komme i gang med en webshop. Du kan starte en køreklar webshop på 10 minutter.

Det første man skal tænke over når man gerne vil i gang med sin webshop er hvor omfattende den skal være. Hvis du er en nystartet virksomhed med, lad os sige under 100 produkter, og gerne vil i gang med at sælge med det samme, så kan du TRYKKE LIGE HER og være i gang på rekordtid.

Såfremt du ønsker en mere kompleks og avanceret løsning, så er du nødsaget til at sætte mere tid af til det. Ikke at det skal afskrække dig. Tværtimod. Der findes gode systemer derude, som er velegnet dig som er rigtig skarp teknisk og som gerne vil “nørde” med at få den helt rigtigt opsætning. Dette er systemer som f.eks. DanDomain, Wordpress og WooCommerce.

Så det overordnede man skal tænke over når man stiller sig selv spørgsmålet “Hvordan kommer jeg i gang med min webshop”, er hvor meget tid du har og vil ligge i det.

Ud over selve valget af webshop kommer der også de tanker man skal gøre sig omkring hvorvidt man skal have et CVR-nummer til sin virksomhed/webshop, og hvilke fordele og ulemper der er ved dette. Dette kan du læse mere om LIGE HER.


Tilbage til faq