Hvor lang tid tager det at oprette en webshop?

Ja, hvor lang tid tager det egentligt, at oprette sin egen webshop?

At oprette en webshop KAN være en tidskrævende affære. Ingen tvivl om det. Derfor findes der heller ikke et entydigt svar på hvor lang tid det tager, at oprette en webshop.

Der findes nemlig mange forskellige webshop løsninger, som alle sammen har forskellige mål for hvad de vil tilbyde til kommende webshopejere.

Hvis man f.eks. ønsker et webshop system, hvor man har føling med alt hvad der foregår i motorrummet, så skal man vælge et system som Shopify. Her kan der skrues og drejes på en masse små knapper for at få det præcis som man ønsker, ned til mindste detalje. Til gengæld er det også et system du skal bruge lang tid på, at blive dus med. Så her ville det ikke være utænkeligt, at der kunne gå måneder, hvis ikke længere, inden du har en webshop, som du er tryg ved at sætte live.

I den modsatte grøft har du et system som SHUPs. Hos SHUP er der skåret op mod 80% af de funktioner, som et system som f.eks. Shopify har, væk. Og det er helt med vilje.

Modsat Shopify, ønsker SHUP nemlig IKKE, at du skal have føling med det hele. Systemet tilbyder kun de funktioner, som erfaring har vist, er vigtige for de mennesker, som ikke har deres stærke side indenfor teknikken. Så når man tager valget om at aktivere ens SHUP webshop, så vi nede i at det kun tager 10 minutter at komme i gang.

Vi er her ikke for, at sige hvad man skal vælge, da mennesker med en webshop er lige så forskellige som dag og nat. Vi vil blot give et god råd om, at kigge indad og vurdere hvor ens styrker ligger. Så skal valget af webshop løsning og webshop udbyder, nok give sig selv. 

 

 


Tilbage til faq