Hvad koster det at starte en webshop?

Prisen på et webshop kan i mange tilfælde være det, som afskrækker håbefulde iværksættere og selvstændige fra, at starte op. Det kan nemlig være MEGET dyrt.

Men så igen.. Prisen på en webshop variere utroligt meget efter hvad du selv har af ønsker til webshoppen.

Den dyre og komplicerede

Hvis du drømmer om noget helt specifik, som ingen af de etablerede løsninger på markedet kan klare, så skal du muligvis ud og have fat i en udvikler. Og det kan godt blive rigtig dyrt. Ikke nok med, at det kan tage lang tid, så kan man også sagtens komme op i et prislejde som hedder 30-40.000,-  DKK og op efter. Afhængigt af hvor meget man skal have lavet. Til gengæld kan du også få præcis det du drømmer om, på præcis den måde du gerne vil have det.

Den prisvenlige, men komplicerede

Gider du ikke rigtig hyrer en udvikler, men er ret lærenem når det kommer til teknik, så er det måske godt give ud, at få en abonnementløsning hos nogle af de store spillere på markedet indenfor webshop løsninger. De giver dig redskaberne til at skabe præcis den webshop du drømmer om, så længe du selv kan klarer det. Det er til en overkommelig pris, som ofte starte på et par hundrede kroner om måneden og op efter. Men igen.. Så skal du også selv sætte dig ind i systemet og ofre den tid det tager, at blive god til de små knapper som der unægteligt skal drejes på.

Den billige og lette

Ja.. Det er lidt ananas i egen juice, men herunder finder vi webshopløsninger som SHUP. Her kan du komme GRATIS i gang, og et abonnement starte ved KUN 139,00,- DKK. 

Her får du en løsning, hvor du skal gøre så lidt som muligt. Du skal træffe meget få valg og får faktisk en webshop som er køreklar på maks 10 minutter. Til gengæld så får du ikke den store viden omkring hvad der forgår ift. hele den tekniske opbygning og alle de små tandhjul, som får din webshop til at kører rundt. 

Det er 100% en løsning som er målrettet de mennesker, som gerne bare vil uploade billeder af sine produkter, sætte dem til salg og lade resten gå sin gang, indtil der kommer et salg. Så hører du ikke ind under den kategori, så er SHUP ikke løsningen for dig. 


Tilbage til faq