Hvilke betalingsmuligheder kan jeg få på min webshop?

For at kunne drive salg i gennem din webshop er du nødsaget til, at kunne modtage betaling for dine produkter/services.

Hos SHUP findes der forskellige måder, at gøre dette på, afhængigt af hvad der er bedst for dig.

 

QUICKPAY:

Quickpay er løsning hvor du får det hele. Det er en ekstern betalingsløsning, hvor din betalingsaftale gør, at dine kunder kan betale med VISA, Mastercard, Mobilepay, ApplePay osv.

Den potentielle hage ved Quickpay for små -og hobbyvirksomheder er, at man er nødsaget til at have et CVR-nummer. Og med et CVR-nummer kommer der selvsagt andre ting man skal tage stilling til, som rækker ud over bare betalingsløsningen. Det er dog betalingsløsning vi hos SHUP anbefaler, da det sidste du har lyst til som virksomhed er, at kunderne falder fra når de har lagt produkter i kurven, fordi din webshop ikke understøtter den betalingsform de ønsker. 

For at gøre integrationen i mellem Quickpay og SHUP så enkel, at forstå som muligt har vi lavet denne VIDEOGUIDE, hvor vi tager dig i gennem hvordan du får Quickpay på din webshop.

STRIPE:

Stripe tilbyder ikke lige så mange betalingsmuligheder som Quickpay. Til gengæld er det billigere og nemmere, at sætte op. Stripe understøtter f.eks. ikke MobilePay, som i stigende grad bliver mere og mere populært blandt danske webshops og deres kunder. Så her handler det igen om, at du som webshopejer skal vurdere hvordan du mener, at dine kunder prioriterer, at betale for deres produkter. 

Stripe er også det fortrukne valg blandt flere SHUP brugere fordi det IKKE kræver et CVR-nummer.

 


Tilbage til faq