Nem online betaling på din SHUP webshop

Det er ikke svært at tage imod online betaling på din webshop, men det kræver lige du ved hvordan.

Vigtigt viden: Hvis du ønsker at dine kunder kan betale med Dankort/Visakort/Mastercard på din webshop, kræver det en "indløsningsaftale".

For at få en indløsningsaftale, kræver det du har et CVR nummer. MobilePay er noget man kan tilføje efter man har fået en indløsningsaftale. Dvs. uden CVR nummer, kan du ikke modtaget betaling på hverken Dankort/Visakort/Mastercard eller Mobilepay. Men bare rolig, hvis du ikke har et CVR nummer, kan du sagtens åbne en webshop alligevel. Læs videre herunder.

 

Sådan gør du hvis du IKKE har et CVR nummer.

Du må tjene op til 50.000 kr. uden at have et CVR nummer. Det er der mange der starter med.
Læs mere om denne form for virksomhed (Hobby virksomhed) her.
(Du kan altid få et CVR nummer senere, hvis din omsætning skulle overstiger de 50.000 kr.)

Mange vælger blot at lade kunderne gennemføre en bestilling uden at betale i første omgang. Det man kan gøre er, at skrive i ordrebekræftelsen at ordren skal overføres via Bankoverførsel eller MobilePay før den sendes - eller du kan vælge at sende en faktura med ordren når du sender den.

Du tilføjer tekst til den ordrebekræftelse dine kunder modtager når de bestiller, under Indstillinger når du er logget ind i SHUP. En anden løsning er at knytte Stripe på som betalingsudbyder.

Stripe kræver ikke CVR nummer og her er du i gang med det samme og kan tage imod VisaDAnkort, Visa og Mastercard. Du finder linket til at aktivere Stripe under Indstillinger når du er logget ind på SHUP.

Husk at det er dig eget ansvar, at oplyse SKAT om de indtægter du har når du IKKE er CVR registreret.
Hvis du har et CVR nummer, kan du nemt få kreditkortbetaling på din SHUP webshop.

 

Sådan gør du hvis du har et CVR nummer.

1) Få fat i en indløsningsaftale

For at tage imod online betaling via. MobilePay eller kreditkort (Dankort, Mastercard, Visa), skal du have en "indløsningsaftale". Det kan du f.eks. få hos Nets eller Clearhaus. Vi anbefaler Clearhaus.

Det tager typisk en eller to dage, og når du ansøger om aftalen, vil du vil blive bedt om at svare på nogle spørgsmål. Alle svarene finder du i dette dokument.
Det er gratis at få en indløsningsaftale, men Nets/Clearhaus tager en lille procentdel hver gang nogen handler på din shop. Se hvor meget Nets eller Clearhaus tager pr. handel.

 

2) Få fat i en konto hos QuickPay

Når du har fået din indløsningsaftale, skal du oprette en konto hos QuickPay. Det tager 5 min.
Når din konto hos QuickPay er sat op, kan du finde de fire koder der skal indtastes herunder, i QuickPay systemet. Klik på Indstillinger og derefter Integration. 

 

Sådan gør du:

 

Hvis det driller, sender du bare dine info til kf@shup.dk, så sørger vi for at sætte det op for dig.

 

3) Husk at lave et testkøb på et produkt til f.eks. 1 kr. så du ved det virker som det skal.

 


Tilbage til guides