GRATIS billederedigeringsværktøj for selv de mest utekniske!

Man behøver ikke være en haj til Photoshop eller diverse billederedigeringsprogrammer for at kunne skabe skarpe og tiltalende billeder til brug på din webshop eller dine sociale medier.

Hvis ikke du kender til CANVA endnu, så er det ved at være på tide.

Canva er et billederedigering program direkte i din browser, som tilbyder en nem og simpel måde, at redigere dine billeder på - Og tilmed GRATIS.

Hos Canva kan du beskære, tilføje symboler, former, farver og tekst til dine eksisterende billeder. Du kan også skabe billeder helt fra bunden hvis du ønsker det. Brugerfladen hos Canva gør samtidig også nemt at overskue og hurtigt blive dus med.

Så hvis du har små redigeringsopgaver, som f.eks:

 

.. kan du altså gøre det gratis og uden hjælp.

Det er også muligt at få Canva Pro, som er Canvas betalte løsning. Her får du adgang til endnu flere muligheder, som f.eks: at fjerne baggrunden på et billede med en person. Det er dog ikke nødvendigt at betale for Canva Pro hvis du kun har småopgaver, som skal løses.

Her nedenfor har vi lavet et eksempel på hvordan man kunne bruge den GRATIS Canva version til at gøre billeder mere tiltalende og interessante. I eksemplet tager vi udgangspunkt i, hvis man skulle lave et billede til en produktkategori.

Som du kan se så får du altså et billede, som man med meget få ændringer, har gjort mere tillokkende og beskrivende end det originale. Og så er billedet lavet med den GRATIS version af Canva.

 

Prøv CANVA af i dag og se hvordan det kan hjælpe dig med at gøre dit visuelle udtryk endnu skarpere!


Tilbage til guides