Thorborg qoute

ER DU FØRSTEGANGS IVÆRKSÆTTER?

Så er SHUP det perfekte match.


Prøv gratis i 30 dage

Ingen binding. Ingen startgebyr. Ingen kreditkort nødvendigt.

Thorborg qoute

En webshop er et stort skridt på vejen mod en succesfuld e-handelsrejse!


Hvis det er første gang man kaster sig over et e-handelseventyr, så kan det for mange virke både overvældende og uoverskueligt. Mange som går med gode idéer og store drømme bliver faktisk allerede bremset af komplicerede IT-løsninger og kringlede processer, inden de overhovedet er kommet i gang.

Derfor er målet med SHUP også, at tilbyde det absolut nemmeste webshop system, så selv dem uden de store færdigheder inden for IT (Eller dem som ingen interesse har for det) nemt og enkelt kan starte deres egen webshop på få minutter.

For som vi mener hos SHUP - Du skal bruge tiden på det du elsker..
- Og det er oftest ikke en kompliceret webshop løsning.

Thorborg qouteStart din første webshop i dag


SHUP - Til alle slags iværksættere.


Du kan starte en webshop uanset om du har ét produkt eller du har 100 produkter.

Ligesom mulighederne også er ubegrænsede når det kommer til hvad du ønsker at sælge. Det vigtigste er at tage det første store skridt. Nemlig at få oprettet din webshop. Denne process har tidligere være langtrukken og ressourcekrævende, men det er slut nu! Med SHUP kan du tage det store skridt på få minutter.

Kan du se dig selv i en af nedenstående kategorier, så tryk ind og se eksempler på andre webshops og læs mere om hvorfor SHUP er det perfekte valg til lige netop dig!