SHUP – Start en webshop på 10 min. Prøv gratis 30 dage.

Rabataftaler

<< Tilbage

Herunder kan du se de fordelsaftaler du som SHUP-bruger har adgang til.
Bemærk at aftalerne kun er gyldige så længe dit medlemskab hos SHUP er aktivt. 

Har du ønsker til rabataftaler, skriv til mail@shup.dk. Vi forhandler hele tiden nye aftaler hjem.

Shopping portal

SHUP lancerer indenfor et par måneder en stor fælles shoppingportal, hvor SHUP brugere automatisk og GRATIS (normal pris 299.- / mdr.) kan sælge deres produkter. Portalen vil blive markedsført massivt på Google og sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn. Glæd dig.

Nærmere info sendes pr. mail til SHUP brugere.

Creativ Company – din online hobbybutik

15% rabat på webshoppen

Hos Creativ Company er vi vilde med kreativitet, leg og læring. Vi har cirka 20.000 spændende hobbyprodukter og masser af udviklende legetøj, og dermed er vi en af de største online hobbybutikker. Find inspiration til dit næste hobbyprojekt i vores mere end 3500 gratis, kreative idéer til både børn og voksne. Vi sælger kreative materialer og legetøj til både private, skoler/institutioner og engros.

www.cchobby.dk


Dinero er regnskabsprogrammet til dig med webshop

50% på Dinero Pro første år.

Er du, eller skal du til at være ejer af en webshop? Så har vi din regnskabs-ryg. Dinero gør hverdagen lettere for webshop-ejere med integrationer, der binder din webshop sammen med dit regnskab. Smart, ikke?

Nemt regnskab i webshop

Med Dinero er du altid sikker på, at du overholder lovgivningen. Uanset om du vælger den gratis Starter-version, eller du opgraderer til Dinero Pro. Du kan nemt begynde med Dinero Starter. Her får du adgang til alle de regnskabsfunktioner, du har brug for. Du kan selv vælge, om du vil:

  • Bogføre dine salg pr. faktura, eller
  • Bogføre den samlede dagsomsætning

Du kan det samme med Dinero Pro, men du slipper for at gøre det manuelt. 
Når du får brug for, at dit regnskab kører mere automatisk, kan du opgradere til Dinero Pro.

www.dinero.dk


Uniq Perler

10% rabat på ordrer over 200 kr. 20% rabat på ordrer over 2000 kr.

Vi er en dansk familieejet virksomhed, som har butik og lager i Aalborg,. Vi valgte tilbage i 2019 at kaste os ud i det store perle- og smykkeunivers.

Her har Pia og Louisa med deres kreative evner, gode smag for smukke halvædelsten og smykkematerialer. Derudover er priserne knivskarpe priser, hvilket også har betydet at vi på rekordtid har etableret os som en af de førende forhandler af smykkematerialer, perler, halvædelsten, værktøj og meget mere her i Danmark.
Her hos os er værdier som god service, loyalitet og ikke mindst kvalitet, noget vi lever og stræber efter i vores dagligdag.

Disse værdier er grundstenen i vores virksomhed, hvor vi altid stræber efter den bedste service, de bedste produkter og de bedste priser. Derfor tør vi også godt at love dig at du er i gode hænder hos os.

www.uniqperler.com


Smykkebixen.dk

20% rabat på ordrer over 1000 kr.

I Smykkebixen finder du et stort udvalg af gode materialer til smykkefremstilling, i ægte sølv, forgyldt sølv og andre nikkelfrie materialer. Smykkebixen er en online butik beliggende i Maribo.

Vi har eksisteret siden 2003 og drives af Kurt og Gitte (ægtepar) Dennis (søn) Clara & Liv (Børnebørn) og Rikke (Kreativ medarbejder) Vi elsker at arbejde sammen, og vægter god kundeservice og hurtig levering meget højt.

Hos os finder du et bredt udvalg af smykkematerialer til DIY smykker til gode billige priser. Vi har smykkematerialer til alle slags smykker – øreringe, armbånd og halskæder, i god kvalitet. Vi er registreret hos ædelmetalkontrollen og de uægte materialer er altid nikkelfrie. Vi har også et stort udvalg i sten og perler.

Gå på opdagelse i vores spændende sortiment af smykkematerialer til din smykkefremstilling. 

www.smykkebixen.dk